Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis: „Este o guvernare slabă. Intrăm într-un circ al remanierii”

Klaus Iohannis a avut o primă reacție despre ceea ce s-a întâmplat în Parlament. Șeful statului a răspuns atacului lui Liviu Dragnea și spune că nu a avut timp să se ocupe. „N-am avut timp de așa ceva, dar sper că Opoziția va relua procedura”.

În ceea ce privește remanierea, șeful statului a lansat un nou atac la Guvern.

Despre remanieri

„Nu am finalizat procedura, dar pot să vă spun câteva concluzii: Acest PSD nu este capabil să genereze un guvern performant. Am avut două guverne care au fost înlăturate de PSD. Avem guvernare după guvernare foarte slabă. În loc să vină cu oameni pregătiți, și-au dat seama că nu reușesc și încearcă prin aceste veșnice schimbări să dea impresia că se îmbunătățește. Înlocuim oameni slabi cu alți oameni slabi. Nu ăsta este scopul guvernării. Nu sunt de acord să se continue în acest circ care vrea să pară că duce la o performanță, dar nu apare. Prima concluzie că aceste remanieri nu sunt pentru o mai bună guvernare, așa nu se poate”, a declarat Iohannis.

„Nu am avut o implicare, dar ideea nu e rea”, a mai spus Iohannis despre ceea ce s-a întâmplat în Parlament.

Despre relația cu Guvernul

„Nu, dar aștept oricând când doamna consideră necesar, este binevenită. Vom avea o colaborare bună cu guvernul ca să funcționeze lucrurile. Domnia sa să rezolve celelalte probleme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri