Caută
Close this search box.

LIVE VIDEO Parada națională de 1 Decembrie a început, în prezența președintelui Klaus Iohannis. București și Alba Iulia, orașele care marchează 100 de ani de la Marea Unirea

Update Mașinile Jandarmeriei sunt huiduite din public. Mii de bucureșteni au scandat „Rușine”

Klaus Iohannis, președintele României, se află la Arcul de Triumf din București, unde a început parada de Ziua Națională a României. Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti, sute de mijloace tehnice și 50 de mijloace tehnice participă pe 1 Decembrie la această paradă. De asemenea, la Alba Iulia s-au adunat români din toate colțurile lumii. Programul dedicat Centenarului Marii Uniri este amplu și se va desfășura pe tot parcursul zilei în cele două orașe.

Aeronavele Hercules dau un adevărat spectacol deasupra Capitalei. Aviația Militară este care a deschis parada națională de anul acesta.

Președintele Klaus Iohannis a sosit la ora 10.00 fix. Se intonează imnul României. La tribuna oficială sunt și fostii președinți Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Liviu Dragnea a venit să asiste la paradă, deși se părea că nu va participa, pentru că „medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”.

Sursa foto: Hotnews

Președintele PSD a ajuns cu puțin timp înainte de începerea paradei militare și s-a dus direct la tribuna oficială, alături de Călin Popescu Tăriceanu și Florin Iordache.

 

Captura video MAPN
Sursa foto: MAPN/facebook

 

Sursa foto: MAPN/Facebook
Chiar dacă în București e foarte frig, militarii stiu să se încălzească înainte de defilare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri