Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea: Ordonanța referitoare la modificările fiscale va fi adoptată mâine. Companiile mari să înceteze să amenințe statul român

dragnea

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, a anunțat că Ordonanța referitoare la modificările fiscale va fi adoptată mâine. Companiile mari să înceteze să amenințe statul român, a avertizat liderul PSD.

”Sper ca Guvernul să se țină de cuvânt și să dea mâine Ordonanța (….) Companiile mari să înceteze să amenințe statul român. Voalat, am auzit amenințări de la OMW Petrom”, a declarat Dragnea

”Nu se va întâmpla nimic rau cu Pilonul II de pensii. Au rămas să discute să vadă care e cea mai bună variantă, pentru ca fondurile de pensii să poată să învestească și să nu se pună problema afectării existenței pilonului de pensii. Să poată opta dacă mută banii sau să investească în titluri de stat. Nu mai poate fi păstrat acel comision pe care aceste societăți îl pun pe banii pe care deponenții îi pun, e o taxă de 2,5%. Nu mai e cazul. Va fi stabilit la cât va ajunge acel comision”, a declarat Liviu Dragnea.

Consiliul Economic și Social a dat aviz negativ pe ordonanța de urgență care conținea măsurile fiscale anunțate de Eugen Teodorovici, inclusiv „taxa pe lăcomie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri