Caută
Close this search box.

”Lobby” a început în forță, a învins clar fostul lider

Fostul portar Bogdab Lobonț (40 de ani, născut la Hunedoara), ”Lobby” cum îi spun prietenii (și cum îi spunea și concitadinul său Mircea Rednic, pe vremea când Bogdan apăra poarta Rapidului, iar Rednic era antrenor în Giulești), a început în forță ca antrenor la Universitatea Cluj, noua sa echipă învingând cu 3-1 (1-1) fostul lider Chindia Târgovişte. Meciul a contat pentru etapa a XXI-a a Ligii a II-a și a fost momentul în care ”Lobby” a debutat ca antrenor la poalele Feleacului.

Interesant este cum clujenii au revenit la acest joc de la 0-1, oaspeţii deschizând scorul destul de repede. prin Mihaiu, în minutul 13. Pentru Universitatea Cluj au marcat Haţiegan în minutele 36 și 90+4, precum şi Gavra ’50.

Luna trecută, Universitatea Cluj anunţa că Lobonţ va prelua conducerea tehnică a echipei la 1 ianuarie. Iată că lucrurile s-au precipitat și nu a fost deloc rău pentru clujeni.

Meciurile Ripensia Timişoara – Luceafărul Oradea, Dacia Unirea Brăila – ACS Poli Timişoara, Daco-Getica Bucureşti – Academica Clinceni, CS Mioveni – Sportul Snagov, Aerostar Bacău – Metaloglobus Bucureşti, Farul Constanţa – UTA Arad şi ASU Politehnica Timişoara – ACS Energeticianul sunt programate sâmbătă, iar întâlnirea Petrolul Ploieşti – CS Baloteşti se va disputa duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri