Caută
Close this search box.

Marele Pele despre ”noul Pele”. Declarația anului !

Așa cum scriam încă de pe vremea Mondialului rus din vara aceasta, presa internațională l-a găsit pe ”noul Pele” al fotbalului mondial. Este vorba de campionul lumii, care a fost la un pas să primească cel mai râvnit trofeu la nivel individual, Balonul de Aur, scrie Mediafax.

Francezul Killian Mbappe este deoseori asemănat cu marele Pelé, care a acceptat să vorbească despre atacantul de nici 20 de ani.

„Este o comparație care este făcută în continuu și pot spune că suntem similari, nu are încă 20 de ani și deja a câștigat Campionatul Mondial. Este adevărat că semănăm foarte bine dacă stau și mă gândesc la cum eram eu la vârsta lui”, a mărturisit fostul fotbalist, publicației Folha de Sao Paulo.

Brazilianul a vorbit și de conaționalul său, colegul lui Mbappe de la PSG, Neymar. Deși fostul atacant al Barcelonei este foarte apropiat de Pelé, acesta din urmă nu a ezitat și l-a criticat pe jucătorul de 26 de ani din cauza atitudinii pe care o are pe terenul de fotbal.

„A devenit dificil să îi mai iau apărarea din cauza unor lucruri pe care le face în fotbal.

Am vorbit cu el, i-am spus că are atât de mult talent încât ar putea să vândă din el. I-am spus că Dumnezeu l-a înzestrat cu un dar mare, dar că, de cele mai multe ori, el face totul să fie atât de complicat”, a mai spus Pele, care a făcut însă și o comparație între cei doi colegi de la campioana Franței:

„Neymar este un jucător mai complet decât Mbappe, dar în Europa se vorbește mai mult de francez decât de Ney”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri