Caută
Close this search box.

Messi, două ”bombe” la final de an. Decizia carierei pentru starul argentinian

Mulți s-au temut că nu îl vor mai vedea niciodată pe Lionel Messi în tricoul Argentinei după turneul final din Rusia. Reprezentativa sud-americană s-a calificat cu emoții în fazele eliminatorii și a fost eliminată încă din faza optimilor de finală, după ce a fost învinsă de Franța cu scorul de 4-2. Însă oficialii din fotbalul argentinian au dat de înțeles că atacantul de 31 de ani se va întoarce la timp pentru a fi în ”graficul” participării la Copa America, competiție care se va desfășura în vara lui 2019 în Brazilia.

Vestea momentului este că Lionel Messi revine la echipa națională! Anunțul a fost făcut de președintele Federației de Fotbal din Argentina, Claudio Tapia, care a declarat că “Pentru  mine, Messi nu a plecat niciodată de la echipa națională!” Starul Barcelonei și-a luat o pauză de la prima reprezentativă a țării sale, după prestația dezamăgitoare de la Campionatul Mondial 2018. A fost, desigur, o figură de stil.

Totuși, Messi a declarat în mod evident, după CM din Rusia, că se retrage de la națională. Chiar a făcut-o, iar acum a luat una din cele mai importante decizii ale carierei sale, aceea de a reveni la prima reprezentativă a Pumelor. A fost prima veste ”bombă”, în sens pozitiv, pentru miioanele sale de fani din Argentina.

A doua este aceea că vedeta Barcelonei e foarte aproape de a pleca din marele oraș catalan. Unde ? La echipa fostului său antrenor și prieten, Pep Guardiola, Manchester City ! Dar aici sunt multe de comentat. Vom reveni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri