Caută
Close this search box.

Militarul care și-a ucis iubita, o coafeză din Titu, condamnat la 25 de ani de închisoare

25 de ani de detenţie. Aceasta este pedeapsa primită de subofiţerul de armată care şi-a ucis iubita la începutul anului. Individul este autorul unuia dintre cele mai sângeroase incidente petrecute vreodată în judeţul Dâmboviţa.

Moartea Alexandrei Marin, coafeza de la Titu ucisă în luna ianuarie a fost răzbunată, chiar dacă decizia definitivă dată de judecătorii Curții Militare de Apel pare să fie doar o mică alinare pentru cei dragi, pentru familia care a rămas îndoliată și care a rămas în stare de șoc după acel incident teribil.

Vorbim despre faptul că un subofițer de armată care fusese părăsit de victimă a ales violența ca să se răzbune pe tânăra cu care avusese o relație. Ea a refuzat să se împace cu el, mai ales că nu fusese primul incident de acest fel. Dacă autoritățile ar fi intervenit la timp, poate astăzi tânăra Alexandra, în vârstă de 25 de ani, ar fi fost încă în viață. Iată, însă, că a fost ucisă cu o lovitură de cuțit.

După mai puțin de un an de cercetări și procese, judecătorii militari au găsit că Oprea este în spatele gratiilor, așa că i-au dat o pedeapsă pe măsură: 25 de ani de detenție. Își va petrece următorii 25 de ani după gratii, asta dacă nu cumva va fi eliberat condiționat între timp și pedeapsa dată de judecători înseamnă și daune, de cel puțin 3 milioane de lei, pentru rude

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri