Caută
Close this search box.

Nerușinare bugetară. Ce salariu incredibil va lua Grindeanu de la stat

grindeanu

În vreme ce autoritățile nu au bani pentru spitale și școli, un fost premier, care s-a remarcat doar prin celebra ordonanță din timpul nopții, în 2017, ajunge să ia un salariu absolut revoltător pentru România și nu numai. Citiți și vă cruciți !

Salariul lui Sorin Grindeanu în funcția de președinte al autorității de reglementare în comunicații (ANCOM) va crește la peste 35.000 de lei, începând din luna ianuarie 2019. Salariile tuturor angajaților ANCOM vor crește anul viitor, conform bugetului de venituri și cheltuieli transmis în Parlament, a spus joi fostul premier. Autoritatea avea în conturi peste 1 miliard de lei anul trecut, datorită excedentului acumulat în ultimii 10 ani.

Președintele Sorin Grindeanu a declarat joi, în cadrul unei întâniri cu presa, că salariul său va crește undeva la peste 35.000 de lei începând din luna ianuarie 2019, de la peste 8.500 de lei anterior. Mai mult, a spus acesta, bugetul de venituri și cheltuieli pe 2019 al autorității prevede creșteri salariale pentru toți angajații, transmite hotnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri