Ministrul Muncii, Marius Budăi, a criticat declaraţiile lansate în spaţiul public, potrivit cărora nu mai sunt bani pentru plata pensiilor sau chiar pentru majorarea acestora. El a subliniat că PSD, formaţiunea politică din care face parte, „mai bine pleacă de la guvernare”, decât să scadă pensiile.

„Am auzit foarte multe discuţii vizavi de existenţa sau inexistenţa pentru plata pensiilor pentru noiembrie sau decembrie. Vreau să spun foarte clar şi condamn cu bună ştiinţă declaraţiile care sunt iresponsabile.

Pentru că un pensionar care se uită la televizor şi vede un parlamentar, un director, orice, îl percepe ca pe o autoritate şi pune bază în ceea ce spune. (…) Induc o grijă suplimentară pensionarilor. (…) Mesajul este foarte clar: există bani de majorarea pensiilor, există bani pentru plata actuală a pensiilor”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, la RomâniaTV.

Ministrul a mai dat asigurări că pensiile nu vor fi diminuate cât timp PSD este la guvernare.

„Eu cred că PSD mai bine pleacă de la guvernare decât să se ajungă în situaţia asta. Niciodată, cât vom fi la guvernare, nu vor scădea pensiile. Niciodată. Vă spun cu claritate. Este mesajul PSD, nu este mesajul ministrului Muncii”, a spus Marius Budăi.

93 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =