Caută
Close this search box.

Polițist bătut cu bestialitate în misiune

Un polițist din județul Timiș a ajuns la spital în stare gravă, marți, după ce a fost lovit de un bărbat în timpul unei intervenții. Pentru imobilizarea agresorului au fost trase mai multe focuri de armă, în plan vertical.

Polițistul este de la postul Checea și a fost transportat în stare de inconștiență la spital.

Potrivit anchetatorilor, polițistul a pornit, marţi, în urmărirea unui tânăr de 25 de ani care a fugit pentru a nu fi audiat la Secţia de poliţie.

La un moment dat, tânărul s-a oprit şi l-a atacat pe poliţist, aplicându-i mai multe lovituri şi lăsându-l inconştient. Poliţistul apucase să îşi anunţe colegii, iar aceştia au încercat şi ei să îl prindă pe fugar. Pentru că acesta nu s-a supus somaţiilor repetate, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Poliţiştii au sunat apoi la 112, iar un echipaj medical l-a preluat pe poliţistul rămas inconştient şi l-a transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Procurorii au preluat cazul şi urmează să stabilească exact împrejurările în care a avut loc incidentul, dar şi motivul pentru care poliţistul a vrut să îl ducă la Secţie pe tânărul de 25 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri