Caută
Close this search box.

Premieră absolută. Și frumoase și campioane ale României

Rapid cucerește din nou un trofeu foarte important la polo, este vorba de Cupa României, dar de data aceasta la polo feminin! Rapidistele excelează în 2018 an și calcă în picioare tot ce le stă în cale.

Astfel, echipa de polo feminin a vișiniilor, a adus în vitrina clubului primul trofeu din istorie- Cupa României. Fetele în costume de baie vișinii, care – după cum vedeți – sunt și frumoase și valoroase – au terminat neînvinse cele două turnee finale ale competiției.

Rapidistele au încheiat la egalitate cu Steaua în meciul decisiv, scor 6-6, după ce au fost conduse cu 5-2. Sute de susținători ai echipei au luat cu asalt bazinul pentru a fi martori la istorie. Elevele antrenate de Eduard Rusu nu au dezamăgit și au spart gheața câștigând Cupa. Așa a arătat clasamentul final:

  • 1. Rapid 16 puncte
  • 2. Steaua 13 puncte
  • 3. Dinamo 6 puncte
  • 4. CS Crişul Torpi 0 puncte

”Este o zi mare pentru noi. După aproximativ zece ani de secetă, anul acesta am luat două trofee. Titlul naţional la baschet 3×3 la masculin şi Cupa României la polo feminin. Pentru familia Rapidului este o zi de sărbătoare!” a declarat preşedintele CS Rapid, fosta recordmena mondială la săritura în lungime, Vali Ionescu Caciureac. (foto CS Rapid)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri