Caută
Close this search box.

Prima reacție de la ministrul Sănătății, după ce o bacterie extrem de periculoasă a fost găsită pe lenjeria dintr-un spital

sorina pintea

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că a fost informată de către Direcţia de Sănătate Publică în legătură cu situaţia de la spitalul din Roşiorii de Vede unde ar fi fost descoperită o bacterie foarte periculoasă, şi că au fost prelevate probe, rezultatele urmând să fie aflate luni.

„Am fost informată de către conducerea Direcţiei de Sănătate Publică, care a prelevat deja probe şi în cursul zilei de luni vom avea rezultatele. Este adevărat că în urmă cu o lună spălătoria spitalului a fost închisă două săptămâni, tocmai pentru că a fost descoperit acelaşi tip de bacterie, dar, ulterior, în urma recoltării de probe, s-a constatat că totul este negativ în acest moment, toate probele au fost negative. Aşteptăm rezultatele şi vom vedea exact ce se întâmplă acolo”, a declarat, sâmbătă, Sorina Pintea.

Un răspuns

  1. Fiind un municipiu din Teleorman, probabil ca a fost depistata bacteria Dragneanensis botulinum. Bacteria are focarul in acest judet, dar s-a cam raspandit in toata Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri