Caută
Close this search box.

Radu Oprea, ministrul IMM-urilor: S-a deschis StartUp Nation 2018

psd

Ordonanța de urgență pentru ediția StartUp Nation 2018 a fost publicată în Monitorul Oficial. Ministrul pentru IMM-uri, Radu Oprea, afirmă că urmează încă cinci zile, apoi aplicația va putea fi deschisă.

”Suntem în perioada de finalizare. Urmează publicarea pe site a procedurilor finale, deși ele sunt în tranparență. Ce înseamnă final? Doar să completăm numărul ordonanței de urgență și devin finale.

Cinci zile încă în transparență și apoi aplicația va putea să fie deschisă. Astăzi ne aflăm în teste cu aplicația și invit pe viitorii beneficiari să încerce să vadă cum funcționează lucrurile, să încerce să testeze aplicația și să se testeze și pe ei că pot introduce toate datele într-un mod foarte ușor.

Aplicația este intuitivă, este ușoară, pe înțelesul tuturor atunci când dorești să o utilizezi. Punctajul este automat, dat prin soft. Avem transparență, astfel încât să nu existe nicio posibilitate ca cineva să se gândească că intervenim asupra acestor punctaje. Totul este transparent și totul este în interesul beneficiarilor”, a declarat Radu Oprea, într-un interviu pentru Mediafax.

Radu Oprea susține că principala noutate este posibilitatea de a accesa, la cerere, un avans de 30% din valoarea totală a proiectului

Citește și: Gabriela Firea trimite Corpul de control la Maternitatea Giulești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri