Caută
Close this search box.

Rejuvenarea facială cu laser, soluţia rapidă pentru un ten strălucitor de sărbători!

Oricare ar fi ţinuta aleasă, trebuie să ştii că acesta va fi pusă mult mai bine în valoare de un ten sănătos şi luminos. Iarna este cel mai bun sezon pentru terapiile cu laser, aşadar o procedură de rejuvenare facială cu laser poate fi cadoul ideal pe care ţi-l poţi face pentru a străluci de sărbători!  Specialiştii Columna Esthetic îţi explică tot ce trebuie să ştii despre terapiile anti-aging ultra – performante cu tehnologii laser, existente pe piaţa internaţională medicală şi estetică.

Cui se adresează rejuvenarea facială cu laser?

Orice persoană pierde în fiecare an, începând cu vârsta de 20 de ani, circa 1% din colagen, în mod natural. Dacă adăugăm stresul oxidativ, nutriţia uneori dezechilibrată, fumatul şi factorii poluanţi, ne dăm seama că tenul nostru este foarte afectat, iar îmbătrânirea acestuia este accelerată. Tratamentul cu laser reprezintă cea mai eficientă metodă de regenerare a ţesuturilor, fiind recomandat femeilor de toate vârstele, care vor să prevină sau să combată semnele de îmbătrânire a tenului.

Tehnologii de ultimă generaţie pentru riduri fine

Clearlift asigură un tratament de rejuvenare facială non – invaziv, fără durere şi cu rezultate multiple: şterge ridurile fine de expresie, precum cele care se formează în jurul ochilor, gurii, pe frunte, tonifiază tenul şi, în acelaşi timp, îndepartează leziunile pigmentare şi vasculare.

Cum acţionează?

Laserul penetrează extrem de fin stratul superior al pielii, acţionând termic în profunzimea epidermei, până la 3 mm adâncime. “Clearlift oferă pacientelor rezultate excelente, printr-un tratament confortabil şi rapid, fără perioadă de recuperare. Aceasta tehnologie de rejuvenare facială reuşeşte să penetreze adânc pielea, trecând de epidermă fără să o rănească şi lăsând-o foarte fină”, ne spune Ramona Tudor – Esthetic Coach Columna Esthetic.

O şedinţă de terapi durează între 30 şi 45 de minute şi se realizează fără anestezie. Se recomandă efectuarea a 3 – 5 şedinţe, la intervale de 3 – 4 săptămâni, pentru a beneficia de rezultate care vor dura până la 9 luni.

De ce poate fi cadoul perfect pentru tine?
• Stimulează regenerarea celulară
• Şterge ridurile fine
• Fără durere
• Nu necesită o perioadă de refacere
• Rezultate vizibile încă de la prima şedinţă
• Se poate folosi pe toate tipurile de piele

Soluţii minim invazive pentru ridurile profunde

Un alt tratament ultra-performant utilizat de experţii de beauty este cel realizat cu laserul Erbium. Acesta reprezintă o alternativă de rejuvenare facială mai puţin invazivă, cu un risc redus de apariţie a reacţiilor adverse şi o recuperare mai rapidă decât alte tehnologii laser sau decât tehnicile de peeling chimic. “Reîntinerirea facială cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie Erbium este o metoda ideală pentru pacientele care doresc să obţină o îmbunătăţire profundă şi rapidă a aspectului pielii. Acest laser are o acţiune complexă, eliminând în mod eficient atât ridurile superficiale, cât şi pe cele profunde, cicatricile sau hiperpigmentarea cutanată şi totodată ameliorând aspectul de piele lasată”, explică specialistul.

Cum acţionează?

Laserul Erbium actionează ca un peeling facial, îndepărtând cu precizie stratul superficial al pielii – epiderma. Procedura activează procesul de refacere a ţesuturilor şi sinteza de colagen, iar rezultatul obţinut este un ten mult mai ferm, mai neted şi cu aspect întinerit cu câţiva ani. Tratamentul este efectuat cu administrarea unui anestezic local şi, eventual, a unui sedativ uşor. Un număr de 3 şedinte îţi vor asigura rezultate care se vor menţine până la un an de zile.

De ce poate fi cadoul perfect pentru tine?

• Reduce laxitatea cutanată
• Acţionează asupra ridurilor profunde
• Elimină cicatricile postacneice
• Necesită o perioadă foarte scurtă de refacere (3 – 5 zile)
• Îndepărtează petele solare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri