Caută
Close this search box.

Relatări despre “extratereştrii negri”

Într-un videoclip You Tube din 2012, Kerry Cassidy, de pe site-ul Project Camelot, îl intervievează pe Dr. Norman Bergrun despre ceea ce se petrece cu adevărat în spațiul cosmic. Inginer mecanic, Dr. Bergrun a lucrat pentru Ames Research Laboratory, NACA (National Advisory Committee for Aeronautics / Comitetul Național Consultativ pentru Aeronautică) și Lockheed Missiles and Space Company, cunoscut acum sub numele de Lockheed Martin. Apoi, el și-a înființat propria companie, Bergrun Engineering and Research.

Despre Bergrun am mai vorbit în articole de pe acest site, ca de exemplu în articolul „Inelele lui Saturn s-au format în urma emisiilor rezultate din vehiculele electromagnetice ale extratereştrilor”, scris în decembrie 2012. Dr. Norman Bergrun este autorul cărţii “Ringmakers of Saturn”, adică “Creatorii inelelor lui Saturn”. Acolo, el spune printre altele că în zona inelelor lui Saturn s-ar afla o serie de nave spaţiale extraterestre imense. Omul de știință crede că inelele acestei planete gazoase s-au format prin emisiile rezultate din vehiculele electromagnetice gigantice ale extratereştrilor. Revenind la interviul legendar din 2012 – Dr. Norman Bergrun a dezvăluit multe, concentrându-se în jurul subiectului său preferat: navele spaţiale gigantice extraterestre care se află în jurul inelelor lui Saturn, vehicule care par a fi chiar mai mari decât propria noastră planetă.

Dr. Bergrun: Oamenii m-au întrebat… le numesc vehicule, nu obiecte. Ele au toate calitățile unui vehicul.

Norman este un om de știință și nu-i place să speculeze deloc. Ceea ce spune el provine din dovezile pe care le are la îndemână. Apoi, el este întrebat de intervievator: “Nu marşaţi pe ideea că acele vehicule conțin ființe care sunt ca şi noi?”

Dr. Bergrun: Dacă vreți să știți adevărul despre aceste fiinţe (…) ei au o imagine din timpul zborului lui Apollo, pe care se aflau Buzz și Neil, în care se observă cum fiinţe negre se îndepărtează (…)

Dr. Bergrun a descris fiinţele negre ca fiind foarte înalte, având cel puţin 2,10 metri înălţime, dacă nu mai mult. E interesant că el îi menționează pe Buzz Aldrin și pe Neil Armstrong, astronauţii care au ajuns pe Lună în 1969. Potrivit lui Ken Johnston, un inginer Boeing și fost pilot pentru Grumman Aerospace, acesta a declarat public următoarele: “În timp ce Neil și Buzz se aflau pe suprafața lunară, Neil a trecut pe canalul medical și a vorbit direct cu medicul șef, spunând că EI NE URMĂRESC”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri