Caută
Close this search box.

S-a elucidat misterul morții cumplite a unui fotbalist de 18 ani

După o perioadă de incertitudine, au apărut în sfârșit elementele relevante în cazul morţii tânărului Aleksey Lomakin (18 ani). Fotbalistul cunoscutei grupări Lokomotiv Moscova (foto) a  decedat după ce a îngheţat de frig, totul venind ca urmare a unei nopţi îmbibate cu alcool, petrecute în cluburile marelui oraş. Lomakin a căzut într-un râu în timp ce mergea printr-un parc din Moscova. dar cum a ajuns acolo ?

Rapoartele arată că acesta a decedat suferind de hipotermie, după ce a suportat temperaturi de -7 grade Celsius. Imaginile au fost făcute publice. În clipurile prezentate de CCTV se prezintă o vulpe care trage jacheta fotbalistului după ea, prin zăpadă, după ce a îndepărtat-o de la locul tragicului incident. Poliţiştii i-au găsit haina lui Lomakin la 100 de metri distanţă de corp, iar în aceasta au găsit şi documentele fostului fotbalist.

Potrivit mamei sale, Lomakin îşi administra nişte picături de ochi, care-i dilatau vederea. Aleksey şi Ivan, prietenul cu care şi-a petrecut noaptea, a spus că cei doi au fost daţi afară dintr-un taxi pe care-l luaseră, chiar înainte să ajungă la destinaţie.

„Un bărbat îşi plimba câinele în parc, pe lângă râul Gorodnya. S-a apropiat la un moment dat de un corp aflat jumătate în apă, jumătate pe mal. Nu există semne de moarte violentă, doar câteva semne mici pe faţă, pe care le-a căpătat, cel mai probabil, când a căzut”, spune o sursă, conform The Sun.

Aleksey Lomakin juca la Lokomotiv Moscova (foto) de la 11 ani, fiind crescut în academia clubului și considerat o mare speranță a fotbalului din Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri