Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiţă a făcut plângere penală pe numele Codruţei Kovesi, la Secţia Specială pentru anchetarea magistraţilor

Ghita Kovesi

Sebastian Ghiţă a anunţat că a făcut plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Kovesi a fost reclamată de Ghiţă la Secţia Specială pentru anchetarea magistraţilor. Sebastian Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa, potrivit News.ro.

“După ce am prezentat statului român toate elementele privind activitatea infraţională a acestui grup Onea – Kovesi, am văzut că nimic nu s-a întâmplat şi că tot ce face acest grup – dosare fabricate – este ascuns, pitit. Ce m-a făcut să fac această plângere este că această secţie de urmărire a magistraţilor permite cetăţenilor să prezinte probe”, a declarat Sebastian Ghiţă la România TV.

Fostul deputat a făcut denunţul împotriva Laurei Kovesi la începutul săptămânii şi deja se fac audieri în acest caz, potrivit romaniatv.net.

La începutul lui 2017, Sebastian Ghiţă susţinea că o firmă de construcţii din Ploieşti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a plătit avionul pentru aducerea în ţară a lui Nicolae Popa, din Jakarta, la cererea lui Kovesi şi a statului român.

“La cererea lui Kovesi, o firmă de construcţii din Ploieşti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a plătit avionul pentru aducerea domnului Nicolae Popa din Indonezia. Realitatea este că o firmă privată, la cererea statului român, a plătit 200.000 de euro pentru a fi adus cel care a falimentat FNI şi care a furat sute de mii de oameni.

O întreb pe doamna Kovesi: ce fel de operaţiune o fi asta? Oare suntem vinovaţi de spălare de bani? E doar dânsa sau sunt doar eu? Am acţionat eu în numele statului român?”, a spus atunci Sebastian Ghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri