Caută
Close this search box.

Şerban Nicolae juca un puzzle, pe smartphone, în timpul moţiunii de cenzură

şerban nicolae

Senatorul PSD Şerban Nicolae a fost filmat, în timpul dezbaterilor la moţiunea de cenzură, când se juca pe telefon. Senatorul a apelat la un joc simplist, popular mai ales printre copiii de grădiniţă.

Şerban Nicolae se distra cu un puzzle de diamante. Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a declarat în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură că moţiunea de cenzură este o inepţie. El a punctat că recursul compensatoriu a fost iniţiat de Guvernul Ciolos, adăugând că „corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift”.

„Niciun om care se respectă pe sine nu poate să voteze aceata moţiune de cenzură. Pot să respect dreptul Opoziţiei de a incerca să răstoarne Guvernul,(…), dar nu cu moţiuni scrise în asemenea hal, nu cu compuneri şcolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea.”, a declarat liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae.

Şerban Nicolae a punctat că recursul compensatoriu a fost iniţiat de Guvernul Ciolos, adăugând că „corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. ”

„O asemenea inepţie nu merită o replică. Niciodată nu aţi venit cu alternative, aţi venit cu formule pompieristice. Recursul compensatoriu, care a scos din puşcărie tâlhari, criminali, violatori, a fost iniţiat de Guvernul Ciolas. Este o mare minciună, o mare fraudă acel Guvern.

Întrebaţi-o pe Prună. (…) Ca să ştiţi care este adevărul, pentru că eraţi foarte revoltaţi că nu cumva să scape corupţii. Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. Din păcate, infractorii pe care i-aţi eliberat, ăia violează”, a punctat Şerban Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri