Caută
Close this search box.

Simona Halep și-a anunțat partenerul: ”Mi-e drag de el”

Este cert acum faptul că Simona Halep va reprezenta România în 2020 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La simplu totul e foarte … simplu! Însă cu cine va juca Simona Halep la dublu mixt, iată o necunoscută totală în primele clipe de după anunțul participării. Liderul mondial  WTA a lămurit lucrurile foarte repede.

Simona Halep vrea să obţină cu orice preţ o medalie pentru România, aşa că s-a înscris la mai multe probe. Pe lângă proba de simplu, este hotărâtă să evoleuze şi în proba de dublu mixt, alături de bunul ei prieten şi concitadin, Horia Tecău. “Am ales să joc cu Horia. Este constănţean de-al meu, a jucat mult dublu, a fost lider mondial, a câştigat titluri de Grand Slam şi mi-e drag de el.” 

De partea cealaltă, Horia Tecău, deja medaliat olimpic cu argint (la dublu masculin, la Rio), este şi el nerăbdător să evolueze de aceeaşi parte a terenului cu cea mai bună jucătoare a lumii. În aceste condiții, Horia are un obiectiv îndrăzneţ, însă este foarte hotărât să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a obţine cât mai mult din această probă. “Vreau aurul olimpic la dublu-mixt cu Simona Halep! Am fi foarte puternici împreună la mixt. Acum important este să ne ocupăm de primii paşi, important este să fim sănătoşi. În 2016 am jucat cu Irina Begu, am fost stors fizic, mai ales că am jucat după finala la dublu. Dar acum cred că putem mai mult, mi-ar plăcea să fac acest lucru cu Simona. Cel mai important este ca toată echipa să creadă că putem obţine o medalie. Important este ca toată lumea să creadă în acest lucru. Trebuie să visăm, să credem în şansele noastre, să ne gândim la medalii. Nu contează doar acea săptămână, ci tot acest parcurs”, a spus medalitaul cu argint a probei de dublu la Jocurile Olimpice din 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri