Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că este de datoria conducerii Spitalului Județean de Urgență din Craiova să ia măsuri în cazul liftierei care a cerut o punga din cadourile copiilor bolnavi de cancer.

Întrebată dacă i se pare normal ca astfel de cazuri să mai existe în spitale, în condițiile măririlor substanțiale de salarii de anul acesta, Sorina Pintea a răspuns: „Haideți, cum să mi se pară normal!? Există conducerea spitalului, care trebuie să ia măsuri”. 

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova a demarat o anchetă internă după ce o liftieră a unităţii medicale ar fi cerut luni din cadourile cu care angajaţi ai companiei Ford au venit la copiii de la secţia de oncologie a spitalului, scrie Gazeta de Sud.

“Facem o anchetă internă în acest caz şi îi voi contacta şi pe cei de la Ford, pentru că întotdeauna este bine să ai o imagine clară asupra situaţiei. După finalizarea anchetei se vor lua măsuri, pentru că astfel de atitudini sunt de netolerat. Pacientul când ajunge în spital, primele persoane cu care i-a contact nu sunt medicii, ci portarul, liftiera, infirmierii, brancardierii, asistenţii. Voi lua legătura cu domnul de la Ford şi îl voi ruga să depună o sesizare scrisă şi la spital”, a declarat directorul SJU Craiova, dr. Eugen Georgescu.

243 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =