Patiseriile românești din regiunea Madrid sunt aglomerate de comenzile de cozonaci, iar printre clienți încep să se numere și mulți spanioli.
Toate magazinele românești din regiunea Madrid fac vânzări mari în aceste zile, în care cel mai căutat produs este cozonacul.
În laboratoarele de patiserie românești din Madrid, cuptoarele funcționează la maximum ca să facă față comenzilor de cozonaci pentru Sărbători.
Crăciunul este special mai ales atunci când îl petreci departe de casă și românii din Spania se străduiesc în fiecare an să păstreze tradiția.
Gustul natural al prăjiturilor românești este apreciat tot mai mult și de spaniolii care au ocazia să încerce covrigii, cozonacii sau plăcintele cu brânză, potrivit tvr.ro. Spaniolii sunt atrași de faptul că produsele românești de patiserie sunt foarte proaspete și au un gust deosebit.
Cei mai buni ambasadori ai produselor românești sunt cei 200 de mii de compatrioți care trăiesc în regiunea Madrid.
Zeci de magazine românești s-au aprovizionat pentru zilele de Crăciun, ca să le ofere clienților tot ce au nevoie pentru sărbători, de la cozonac până la brânză telemea, varză murată sau costiță afumată.
FOTO: Elle.ro