Caută
Close this search box.

Sputnik are numai cuvinte de laudă despre Liviu Dragnea şi PSD

sputnik

Versiunea în limba română a oficinei ruse de ştiri Sputnik este numai laude la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea.

Creat ca un fel de ”cimitir al elefanților” pentru foștii oameni de încredere ia lui Ion Iliescu mai puțin doriți de Adrian Năstase, apoi pentru oamenii lui Năstase care nu se mai regăseau în opțiunile lui Geoană sau Ponta, Consiliul Național a fost repus în drepturi de Liviu Dragnea.

În acest sens, azi, ședința extraordinară a Consiliului Național a fost tribuna de la care s-au făcut declarații – unele de-a dreptul șocante.

, scrie Sputnik. Apoi continuă:

Campion a fost Marian Oprișan, liderul organizației Vrancea, care pus câteva probleme într-un mod cu totul surprinzător.

Oprișan a cerut premierului Dăncilă ”nu luați dreptul cetățenilor care locuiesc în județele Moldovei să aibă o autostradă”, susținând deci cererea imperioasă pe care a mers și Iohannis.

”Vă rog să faceți orice este nevoie, chiar și să ridicați deficitul bugetar la 4,5%, așa cum face Franța, dar vă rog să faceți tot ce vă pricepeți pentru autostrada Moldovei”, a declarat Oprișan, ”Nu este vina noastră că trăim pe granița de Est a țării – și Moldova are dreptul la dezvoltare!”.

Pe de altă parte, președintele CJ Vrancea a făcut un apel public ciudat, și anume ca serviciile secrete SRI și SIE să lase România ”să aibă un președinte român”!…

Read more: https://ro.sputnik.md/psd_Romania/20181216/23648282/Flash-Declaratii-iesite-din-comun-la-Consiliul-national-PSD–adevarate-socuri-politice.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri