Caută
Close this search box.

SUA denunţă acţiunile ilegale şi destabilizatoare ale Rusiei în Ucraina

sua

Armata SUA a anunţat joi că a efectuat un zbor extraordinar deasupra Ucrainei în cadrul Tratatului internaţional „Cer Deschis”, pentru a-şi reafirma angajamentul faţă de Ucraina după incidentul naval cu Rusia din 25 noiembrie, din Strâmtoarea Kerci, relatează Reuters.

‘Atacul neprovocat al Rusiei asupra navelor ucrainene în Marea Neagră, în apropiere de Strâmtoarea Kerci, reprezintă o escaladare periculoasă a unei activităţi tot mai provocatoare şi ameninţătoare’, a declarat Pentagonul într-un comunicat.

‘Statele Unite doresc o relaţie mai bună cu Rusia, însă acest lucru nu se poate întâmpla atât timp cât acţiunile sale ilegale şi destabilizatoare continuă în Ucraina şi în alte părţi’, se mai arată în document.

Un răspuns

  1. „Zboruri ordinare sau extraordinare” in cadrul acelui tratat „cer deschis” se efectueaza curent, de ambele parti si nu este, in principal, vre-o mare smecherie (depinde de tehnologia de spionaj).
    Nu cred ca afirmatiile privind actiunile „ilegale” ale Rusiei in stramtoarea Kerci (parte inalienabila a Rusiei), „neprovocate”, ar putea crea vreun alt „freamat” decat cel al disperarii trepadusilor de la OTAN, excitati de senzori si terminati de bateriile chinezesti, neputinciosi in a-si schimba destinul precum Sisif, liberi precum Papillon, inteligenti precum „cel mai prost din curtea scolii” din glagorele lui Ombladon si de ce nu (toate refularile acestei entitati) referitoare la pantomima, grau incoltit si gogosi flambate.
    Sa-ti doresti (aproape imatur) nu inseamna sa poti.
    In configuratia actuala, Ucraina nu a fost si nu va fi niciodata un stat.
    Iar daca poate fi (in extremis) considerata ca fiind o organizatie statala, ea nu poate face (nici macar paduchi) in alta era sau in alt stat decat in Rusia, adica acel stat care a creat-o, in interiorul si doar in interesul Rusiei si, nota bene, fara amestecul stapanilor OTAN (care nici nu mai ineteleg pe cine reprezinta).
    Ramane in continuare fireasca dorinta Americii de relatii bune cu Rusia ea, America, „simtiri reci, harfe zdrobite, mici de zile, mari de patimi, inimi batrane, urate” care si-a creat o forma usuratica de axprimare si un „eu” aproape captiv in „istoria” acetui stat necurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri