Caută
Close this search box.

Teodorovici: Nu cred că va fi o retragere a investitorilor străini din România

psd

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că nu crede că investitorii străini se vor retrage din România, după adoptarea ordonanţei de urgenţă privind măsurile fiscale.

Afirmaţia lui Eugen Teodorovici vine în contextul în care cancelarul Austriei Sebastian Kurz, a declarat, la Palatul Cotroceni, întrebat dacă firmele austriece ar putea pleca din România din cauza măsurilor fiscale anunţate, că Guvernul austriac nu le spune companiilor ce să facă, precizând că „sunt firme libere, care sunt pe piaţa liberă şi decid personal”.

„Nu ştiu de unde aveţi traducerea. Eu vă spun că, în discuţia pe care am avut-o cu doamna premier şi domnul cancelar, chiar au fost date câteva exemple şi s-a vorbit despre motivele pentru care să fie adoptată OUG şi, din toate argumentele prezentate, nu a existat nici un fel de reacţie, decât că se înţelege o astfel de OUG.

Nu cred că va fi o retragere a investitorilor străini din România. România este o piaţă atractivă”, a afirmat ministrul Finanţelor, la finalul şedinţei de vineri a Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri