Caută
Close this search box.

Thriller la Steaua. Becali în genunchi, pleacă Dică, vine Reghecampf

UPDATE. dacă Anamaria Prodan nu se mișca repede, soțul său (Reghe) va trebui să mai stea o tură, pentru că la FCSB există, tot în pole-position, încă un nume foarte cunoscut: Mihai Teja. Mihai Teja e antrenorul care îl va înlocui pe Nicolae Dică după ce acesta va pleca de la FCSB! Teja este și el un tehnician în grațiile lui Gigi Becali în acest moment, aşa că se aşteaptă doar rezolvarea “problemei Nicolae Dică” pentru ca actualul tehnician al celor de la Gaz Metan Mediaş să fie instalat în funcţie.

Și a fost marele derby al Ligii I. Campioana, CFR Cluj, a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB (Steaua), în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac ’29 şi Ioniţă ’90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi. CFR, campioana en-titre, își consoldează fotoliul de lider și șansele la un nou titlu național, după umilirea lui Becali la el acasă !

0-1, min. 29: Ciprian Deac a marcat cu o execuţie suprinzătoare, de mare spectacol şi rar întâlnită în fotbal. Aflat cu spatele la poartă, el a lovit balonul din voleu, mingea a descris o boltă peste el şi peste Bălgrădean şi a intrat în poartă;

0-2, min ’90+6: Păun a fost faultat de Nedelcu în careu, în minutul 90+5. Ioniţă a trasformat lovitura de la 11 metri, scrie News.ro.

În minutul 72, Mihai Roman (FCSB) a fost eliminat după un fault în poziţie de ultima apărător asupra lui Alexandru Ioniţă. Lovitura liberă a fost executată de Djokovici, de la 17 metri, iar mingea trimisă tare de el a lovit bara transversală.

În minutul 90+2, Mureşan (CFR Cuj) a fost şi el eliminat, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Bălaşa (FCSB) a mers şi el la cabine în final, tot după un al dolilea galben.

Fanii FCSB i-au cerut demisia lui Nicolae Dică! Suporterii n-au mai răbdat jocul celor de la FCSB şi, începând cu minutul 80, au declanşat războiul cu tehnicianul FCSB. Asta deşi în finalul partidei, FCSB a jucat ceva mai bine şi şi-a creat cea mai mare parte din ocazii!

Suporterii şi-au pierdut cumpătul în finalul partidei, când părea că meciul se îndreaptă spre o victorie a campioanei en-titre. CFR Cluj avea 1-0, iar eliminarea lui Mihai Roman facea aproape imposibilă misiunea roş-albaştrilor de a reveni în meci.

Gigi Becali a anunţat demiterea lui Nicolae Dică la finalul derby-ului FCSB – CFR Cluj, 0-2 pe Arena Naţională. Cel mai probabil, Laurențiu Reghecampf, liber de contract după despărţirea de Al Wahda, va fi noul antrenor al celor de la FCSB, așa cum MagnaNews a anunțat cu mai mute săptămâni în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri