Caută
Close this search box.

Timişoara. Primarul Nicolae Robu acuză Garda de Mediu că e politizată

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, acuză Garda de Mediu, despre care susţine că este o instituţie politizată, că nu ia măsurile necesare împotriva ADID, asociaţie judeţeană ‘asupra căreia PSD are control total’ şi care este responsabilă cu ridicarea gunoiului menajer al oraşului, dar care nu îşi îndeplineşte atribuţiile.

Robu a atenţionat, totodată, că printr-o ‘campanie de intoxicare informaţională’ se încearcă acuzarea primăriei că nu ridică gunoiul menajer din oraş, tineretul social-democrat timişorean lansând, joi, pe Facebook, imagini cu mormane de gunoi stradal etichetate ‘Atenţie! Robu este primar!’ ‘Instituţia statului psd-izată, numită Garda de mediu, nu vede ce vedem noi toţi, stimaţi timişoreni! Nu a făcut nici măcar o atenţionare organizaţiei responsabile de mizeria pe care o vedem în oraş, ADID, cum nu le face nici celor care ne poluează oraşul, cu neruşinare! Dimpotrivă, încearcă să învinovăţească primăria!

După ce ridicarea gunoiului menajer s-a luat din jurisdicţia Primăriei Municipiului Timişoara şi s-a dat la Asociaţia Judeţeană ADID, cu neruşinarea-i specifică, PSD, care are controlul total asupra acestei asociaţii ADID, duce o campanie de intoxicare informaţională deşănţată la maxim, pentru a direcţiona nemulţumirile legitime ale stimaţilor timişoreni, către primărie! Tot ce înseamnă gunoi menajer – altfel spus, gunoi din pubele, containere, rampe clandestine, rampe sezoniere de primăvară şi toamnă – nu mai are legătură cu primăria!’, a postat joi primarul Timişoarei pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri