Caută
Close this search box.

Tragedie în fotbal. Un portar, soţia şi unul dintre copii, morți pe loc în accident

Maşina în care se afla portarul s-a ciocnit cu un camion, trei persoane pierzându-şi viaţa în urma coliziunii. Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, pe un fond de carosabil extrem de alunecos, parcă predispus pentru astfel de accidente. Fotbalistul Andrei Scherbakov, şoferul autoturismului KIA, rula cu viteză foarte mare când a pierdut controlul şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de camion. Sportivul, soţia acestuia şi unul dintre copiii lor au murit pe loc. Celălalt copil al cuplului a fost transportat în stare gravă la spital.

Portarul bielorus Andrei Scherbakov a murit luni după-amiază, la vârsta de 27 de ani, într-un accident de maşină produs în oraşul Vitebsk, acolo unde el evolua ca fotbalist.

Andrei Scherbakov era născut pe data de 31 ianuarie 1991, la Vitebsk, iar în perioada 2011-2014 a fost jucătorul lui BATE Borisov, grupare cu care a devenit campion al Belarusului în 2011 şi a câştigat Supercupa în acelaşi an. A fost de asemenea component al naţionalei de tineret a Belarusului, adunând 15 selecţii în perioada 2010-2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri