Caută
Close this search box.

Tragedie într-un club de noapte din Italia: Șase persoane au murit și peste 100 au fost rănite

Șase persoane, inclusiv cinci tineri adolescenți, au fost zdrobiți mortal în primele ore ale zilei de sâmbătă, în urma unei îmbulzeli într-un club de noapte aglomerat lângă Ancona, pe coasta italiană a Adriaticii, au spus oficiali, citați de Reuters.

Incidentul mortal a avut loc atunci când o pasarelă care ducea în afara clubului de noapte Lanterna Azzurra din orașul Corinaldo s-a prăbușit, făcând zeci de oameni să cadă într-un șanț de dedesubt. Trei fete, doi băieți și o mamă care și-a însoțit copilul la eveniment au murit. Poliția a declarat că adolescenții aveau vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, în timp ce femeia avea 39 de ani. Mai mult de 100 de alte persoane au fost rănite, 13 dintre ele în stare gravă, au spus oficiali.

Biroul local de pompieri a spus că cineva ar fi putut pulveriza în mulțime o substanță asemenea spray-ul de piper declanșând panică la ieșirile de urgență.

Viceprim-ministrul Matteo Salvini, care este și ministru de interne, a declarat că indicațiile inițiale sugerează că în interiorul clubului au mai fost mult mai mulți oameni decât ar fi fost permis. „Oamenii nu pot muri așa”, a spus Salvini într-o declarație. „Vom găsi pe cei responsabili pentru aceste șase vieți distruse, aceia care din răutate, prostie sau lăcomie au transformat o noapte de petrecere într-o tragedie”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri