Caută
Close this search box.

Trei copii din Prunișor – Mehedinți, zâmbind de sărbători. Viceprimarul Ciprian Măciucă, în rolul lui Moș Crăciun

În spiritul sărbătorilor, viceprimarul Ciprian Măciucă, din comuna Prunișor, județul Mehedință, a luat rolul lui Moș Crăciun pentru a face o bucurie unor copii, abandonati de mama lor și lăsati în grija bunicilor, David, Alina si Adrian.

Cei doi bunici, oameni în vârstă, fără putere de muncă, sunt asistați social.

Viceprimarul PNL, Ciprian Măciucă, ne povestește cum a fost impresionat de drama celor trei copii.

„Inca de cand i-am vazut alergand intr-o zi pe langa poarta casei mi-am amintit de cel mai minunat lucru, si anume copilarie. La noi in Oltenia sunt foarte multe traditii si obiceiuri pe care le practicam noi atunci cand suntem mici. Probabil fiind doi baieti si o fata mi-a placut aceasta zbudarnicie a jocului copilariei.

M-am tot gandit ca vor veni Sfintele sarbatori si nimic nu se compara cu bucuria lui Mos Craciun. Asa ca impreuna cu o prietena din Bucuresti, Monica Popescu, ne-am gandit sa mergem si sa-i aducem in Severin, pentru a-si alege tot ceea ce si-ar dori ei.”

Ciprian Măciucă susține că demersurile sale de a sprijini copiii vor continua și de sărbători.

„M-a emotionat timididatea lor, pana s-au impretenit cu noi. Apoi fiecere cu emotile si bucuiria ca isi pot alege tot ce si-ar dori ei, erau ca spiridusii lui Mos Craciun, fiecare aduna cate ceva si ne aduceau sa le probeze ca apoi sa le cumparam noi. In fata magazinului, erau acele jucarii cu fise pentru copii, si nu am scapat pana nu mi-au luat si ultimii banuti pentru fise, dar nimic nu se poate compara cu bucuria si licarul de fericire din ochosorii lor. Asa ca le-am facut promisineaa ca ori de cate ori eu si sotia mea avem putin timp, vom trece sa ii luam si sa venim cu ei la Severin pentru a ne bucura de jocurile copilariei”

Viceprimarul din Prunisor afirma ca vrea sa vada mai multi copii cu zambetul pe buze: „O mare implinire si sunt fericit ca i-am vazut pe ei atat de bucurosii. Dar in acelasi timp m-am tot gandit ca sunt multi copii in Prunisor care nu cunosc acest sentiment. Poate pentru la anul, am sa ma organizez mai din timp, sa pot aduce aceasta bucurie mai multor copii din zona!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri