Caută
Close this search box.

Ucraina a ridicat legea marţială impusă în urmă cu 30 de zile

petro porosenko

Ucraina a ridicat legea marţială din cele zece regiuni unde fusese impusă în urmă cu 30 de zile, ca răspuns la capturarea de către Rusia a trei nave militare ucrainene în Strâmtoarea Kerci.

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, a declarat că a luat această decizie pentru a permite începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale de la sfârşitul lunii martie, dar a adăugat că Rusia încă masează soldaţi şi echipamente militare la frontieră.

Un răspuns

  1. De la „debarcarea” lui Ianukovici, aceasta ramasita cvasi-feudala, nazista (militar, precum Bandera) si prolet-cultista ca si ideologie economica, condusa de „guverne straine” (nu mai am rabdarea sa le caracterizez) care si-au adus poporul in cea mai neagra saracie (lucie) care nu sunt in stare (nu sa „realizeze” vreun program de guvernare, ca nu decid ei) dar macar sa aduca in acest stat ratat in totalitate si macar „la jumate” pe o traiectorie pe care sa o inteleaga (si numai) „ucrainienii majoritari” ale caror voci, chiar nu exista.
    Indoieste-te cruciatule! Afla intai si, mai apoi, hotaraste-te. Ce ai facut tu este doar sa aduci moarte si distrugere intre „ai tai”.
    Opreste-te. Nu vei fi niciodata in UE (poate doar la „jumate” cu Rusia) iar in NATO nu vei fi niciodata (iar daca ai sti ce valoare mai are NATO cred ca ai tacea „malc”).
    Opriti-va „frati” din Vest sa mai agresati Estul, daca nu puteti, lasati-ne asa cum suntem (si nu vrem sa fim ca voi) ramane-ti „voi cu voi”, cu „valorile voastre inalienabile” si cu „partul lui Damocles” care va sta deasupra capului (nu ca o „cununa de raze”) ci ca o sabie grea intr-o mana „tremuranda” Asa sa fie daca asta vreti.
    Repet, lasati-ne si mai ales plecati, impreuna cu „structurile” voastre iefine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri