Caută
Close this search box.

Un campion de legendă: „Ce îi doresc României? În orice caz, nu ce îi doresc politicienii de azi”

Primul lider mondial din istoria tenisului profesionist, considerat de mulți drept cel mai mare talent (chiar dacă și capricios) al tenisului masculin dintotdeauna, Ilie Năstase, a vorbit despre ”țara lui de dor”, așa cum spune atunci când se referă la România. Ilie Năstase a transmis un mesaj dur cu ocazia Zilei Naţionale a României, unul în care a luat la ţintă actuala clasă politică.

„Cei îi doresc României? În orice caz, nu ce îi doresc politicienii de azi. Eu doresc României ce i-au dorit politicienii de acum 100 de ani. Dacă nu erau ei, nu eram nici acum uniţi. E ţara mea de dor, chiar dacă am plecat 25 de ani, cu turnee 30. România nu a plecat niciodată din mine. Doresc să fim mai buni unii cu alţii şi să avem politicieni ca atunci”

„Îmi pare rău că anul trecut nu am fost la paradă şi nici anul acesta. Acum am ales Focșaniul. Sunt oameni cumsecade. M-a invitat domnul Oprişan şi am zis că mă duc cu mare plăcere. Anul trecut m-au jignit foarte tare la București, eram cu copilul de 12 ani, care începuse să plângă. Aia a fost cea mai mare jignire pentru mine”.

Dar, ca de obicei, ÎN ROMÂNIA NU AUDE NIMENI.

Anul trecut, primului lider mondial din istoria tenisului profesionist i-a fost îngrădit accesul la Parada Militară de 1 decembrie, iar „Nasty” nu a uitat momentul. De aceea, în 2018 Ziua Naţională l-a găsit la Focşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri