Caută
Close this search box.

Un vechi baron PSD-ist şi-a anunţat retragerea: Fac un pas lateral!

clanul dragnea

Un vechi baron al PSD a anunţat că se retrage de la vârful organizaţiei pe care a condus-o aproape două decenii: “Fac un pas lateral!”

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, anunţă că se retrage de la vârful organizaţiei, după ce a condus-o timp de 18 ani. El spune că se va ocupa în continuare de „activitatea parlamentară”.

Cârciumaru, fost primar al oraşului Târgu-Jiu, este în acest moment senator din partea PSD.

„Am susţinut, astăzi, ultima conferinţă de presă în calitate de preşedinte al PSD Gorj. De aici înainte, voi dedica, în egală măsură, mai mult timp activităţii parlamentare, cât şi activităţii politice din cadrul organizaţiei PSD Gorj. După o activitate politică de 18 ani, plină de rezultate pozitive , alături de o echipă matură, a sosit momentul în care să fac pasul lateral.

Aşa stă bine echipei pe care am condus-o, o echipă unită care, datorită calităţii celor care au format-o, a rezistat ani la rând atacurilor şi acţiunilor de destabilizare venite din partea adversarilor politici.

Însă din 2019 facem loc unei noi echipe la conducerea PSD Gorj, cu noi aspiraţii şi mari ambiţii, dornică de afirmare.

Ne vom bucura pe viitor de o echipă tânără cu visuri, năzuinţe şi idealuri care va obţine rezultate la fel de bune sau mai bune decât cele de până acum. Îi susţin la următoarele alegeri, pe domnii Mihai Weber şi Cosmin Popescu pentru funcţia de preşedinte al PSD Gorj, respectiv preşedinte executiv al organizaţiei judeţene.

Le urez succes încă de pe acum în formarea echipei, sper că va fi una performantă, şi sunt sigur că va câştiga următoarele bătălii electorale în judeţul Gorj. Pentru a avea succes în continuare, nouă echipă are nevoie de oameni cu personalitate, cu un caracter puternic şi determinant şi sunt sigur că domnii Mihai Weber şi Cosmin Popescu vor şti să-i atragă lângă dumnealor.

Este ultima conferinţă condusă de mine, în calitate de preşedinte al PSD Gorj. Le mulţumesc jurnaliştilor pentru bună colaborare încă din 1996, când am fost ales consilier judeţean, pentru colaborarea din 2000, când am fost ales preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Târgu Jiu, dar şi pentru bună colaborare pe care am avut-o cu mass-media locală din 2004 şi până în prezent ca preşedinte al organizaţiei PSD Gorj. Nu mai vorbim de cei 16 ani în care am fost ales primar al municipiului Târgu Jiu, presă având un rol semnificativ şi în acest caz”, a anunţat Cârciumaru pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri