Caută
Close this search box.

Uniunea Europeană îi sugerează Vioricăi Dăncilă să fie mai atentă „la ce îi spunem”

ue

Uniunea Europeană – replică pentru Viorica Dăncilă, după discursul de aseară, în care acuza voalat UE că nu tratează România cu demnitate.

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene îi cere premierului României să fie mai atent la ce se discută la Bruxelles, înainte de a face afirmaţii în spaţiul public.

Şi îi dă şi exemplu de politici europene ce au fost implementate tocmai pentru a se asigura că, la nivel comunitar, toate statele membre sunt tratate în mod egal.

Margaritis Schinas, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene: „Cei care spun aceste lucruri ar trebui să știe că, dacă există o instituție şi un preşedinte de instituţie care au discutat în mod constant şi public despre nevoia de a conecta Estul cu Vestul, aceasta este Comisia Europeană şi Jean-Claude Juncker (președintele CE – n.r.), prin discursul său despre Starea Uniunii, cu toată munca pe care am depus-o pentru a ne asigura că nimeni nu este lăsat în urmă și cu toate investițiile noastre pe probleme specifice, precum calitatea dublă a produselor alimentare.

Deci, sincer, cei care spun aceste lucruri ar trebui mai degrabă să ne urmărească mai îndeaproape. Înţeleg că este vorba despre politică, înţeleg că este vorba despre multe interese care sunt în joc în România, dar cred că nu trebuie să fim implicaţi în asta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri