Caută
Close this search box.

Vâlcov, noi jigniri la adresa lui Iohannis: Nu este prima dată când preşedintele citeşte greu o măsură fiscală şi apoi se pripeşte

vâlcov

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a declarat miercuri că nu este pentru prima dată când preşedintele Klaus Iohannis citeşte greu o măsură fiscală şi apoi se pripeşte.

Vâlcov a dat exemplul contribuţiilor fiscale mutate de la angajator la angajat.

„Nu suntem pentru prima dată când preşedintele, ştim că îi ia mult când citeşte ceva, dar când se pripeşte când face afirmaţii.

Vedem un avocat al acestor mari corporaţii care vine şi ne spune „înlăturaţi ordonanţa!”.

Mă întreb însă dacă a fost avocatul oamenilor atunci când Consiliul Concurenţei a spus că mai multe bănci şi companii s-au înţeles pentru a ţine preţul sus la serviciile oamenilor. Atunci nu l-am văzut să comenteze”, a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3, citat de Mediafax.

Vâlcov a dat exemplul mutării contribuţiilor sociale mutate de la angajator la angajat. „A spus că va fi un dezastru cu transferul contribuţiilor. Există vreunul căruia i-a scăzut salariul? Nu a fost niciun caz”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la măsurile fiscale anunţate de Guvern, că proiectul va arunca în aer economia şi că nu a fost discutat cu nimeni din domeniul economic sau instituţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri