Caută
Close this search box.

VIDEO Opoziția anunță marea victorie în Camera Deputaților: „Dragnea tocmai a fost demis”

liviu dragnea

Liderii Opoziției au anunțat, miercuri, în plenul Camerei Deputatilor, ca Liviu Dragnea a fost demis din functia de presedinte al Camerei. Opoziția se bazeaza pe un vot condus de un vicepresedinte al CD, deputatul PNL Marilen Pirtea. PSD nu recunoaște însă acest vot.

Pirtea, în calitate de vicepresedinte, a supus votulu iParlamentului revocarea lui Dragnea si Iordache. 112 parlamentari au votat „Da”, insa PSD sustine ca votul nu a respectat regulamentul Camerei Deputatilor.

„Domnul Dragnea a fugit. Însă a capturat statul român prin interpuși, așa cum fac infractorii. Iordache este cel mai umil interpus al lui Dragnea. Realitatea este că majoritatea PSD-ALDE nu mai exista. Punct. Liviu Dragnea este revocat din funcția de președinte al Camrei Deputatilor. Florin Iordache este revocat din funcția de vicepreședinte.

Procedura de vot stabilita pentru a merge mai departe este votul cu mâna ridicată.

Orice altceva dincolo de aceste realitati care au fost stabilite de noua majoritate este in afara legii. PNL, USR, PMP, Pro Romania nu mai pot tolera modul abiuziv in care ati confiscat Camera Deputatilor. Daca nu luati act de voturile date in Camera Deputatilor, toti ceilalti isi rezerva dreptul de a parasi lucrarile Parlamentului”, a declarat Raluca Turcan

„Opozitia a reusit astazi sa il inlature pe Liviu Dragnea. Este marea victorie pe care o asteapta o natiune intreaga”, a anuntat si presedintele PMP, Eugen Tomac.

„Domnul Dragnea tocmai a fost demis de o majoritate democratica. In acest moment a fost demis de la conducerea Camerei Deputatilor”, a mentionat liderul USR, Dan Barna.

Sursa: Mediafax

 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri