Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă ar avea canale de comunicare cu adversarii lui Dragnea şi cu Preşedinţia

Dăncilă

Aşa-zişii pucişti din PSD ar avea întâlniri de taină și negocieri în ultimele zile. Pe de altă parte, Viorica Dăncilă pare să-și joace propria sa carte.

Puciștii din PSD au avut în aceste zile mai multe runde de întâlniri și negocieri, spun surse din interior. Iar Dăncilă, spun aceste surse, ar fi început să-și joace propria carte. Ea a deschis canale de comunicare atât cu puciștii, cât și cu Președinția. La această oră se iau în calcul două scenarii.

Primul scenariu este extrem. Și prevede căderea guvernului, înlăturarea lui Dragnea și intrarea unei grupări din PSD într-o formulă mai largă de guvernare, dar cu păstrarea unor ministere-cheie.

Cel de-al doilea scenariu pare mult mai plauzibil pentru PSD. Dăncilă îl forțează, se pare. Asta ar însemna ca Dragnea să-și anunțe retragerea din fruntea PSD și înlocuirea cu Dăncilă sau Stănescu și apoi să se adopte ordonanța de amnistie și grațiere.

Deși aproape toți liderii de la vârful PSD au ajuns să-l urască pe Dragnea, perspectiva unei ordonanțe care să le confere liniște pe termen lung ar putea zădărnici toate aceste planuri, susţine Comisarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri