1 Vizualizări

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă la Bruxelles, după ce a făcut o serie de declarații care au fost luate în derâdere de oficialii prezenți la o dezbatere despre viitorul Uniunii Europene.

Premierul consideră că anul 2024 este un obiectiv fezabil de intrare în Zona Euro, în condiţiile în care România nu se află nici măcar în spaţiul Schengen.

„România şi-a luat angajamentul de a adera la Zona Euro odată cu îndeplinirea condiţiilor, iar recent am setat un orizont temporal clar pentru acest obiectiv, anul 2024. La rândul meu, îmi asum că voi depune diligenţele necesare pentru a conduce ţara mea în această direcţie”, a afirmat Viorica Dăncilă la Bruxelles, în cadrul unei dezbateri despre viitorul Uniunii Europene, intitulată „Cores and Peripheries in Europe? A Europe NEXT Project”, organizată de Institutul Aspen România la Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă UE.

Premierul a subliniat în context că România „niciodată nu a ezitat să privească cu deschidere orice iniţiativă menită să aprofundeze cooperarea europeană”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 8 =