Caută
Close this search box.

Washington Post face portretul politic al lui Dragnea

dragnea

Publicația Washington Post, într-un amplu material, pune România în rândurile autocrațiilor zilei de azi care uzează de structurile democratice în interesele sale: Liderii transformă democrația într-un instrument de opresiune. Intrăm intr-o noua era a autocratiei. Caracteristicile sale aduc usor cu metodele represive ale despotismului din secolul XX. Tari care odata reprezentau triumful libertatii folosesc acum structurile democratice drept instrumente de opresiune.

Președintele PSD, Liviu Dragnea este înfățișat ca un model de lider autocrat care, pe de o parte, și-a consolidat poziția politică prin măsurile de sporire a bunastarii economice a populației, iar pe alta, controlând guvernul,„a forțat plecările procurorilor de rang inalt și a urmărit să facă modificari legislative despre care criticii spun că încearcă să îngreuneze activitatea autoritățlor anticorupție”, informează ziare.com

Liviu Dragnea este prezentat de celebra publicație ca „Un om de afaceri instarit, condamnat pentru fraude electorale si acuzat de coruptie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri