Caută
Close this search box.

Zodiacal, Liviu Dragnea va avea un an 2019 foarte dificil

liviu dragnea

Pentru Liviu Dragnea, şeful partidului de guvernământ şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, 2019 nu va fi deloc un an uşor. Politicianul va avea cumpene la capitolul sănătate şi luni de foc pe plan profesional şi personal.

Marcată de gelozii şi dorinţa lui de a domina în cuplu, relaţia liderului PSD cu Irina Alexandra Tănase, (26 de ani) stă şi ea sub semnul întrebării, potrivit astrologului Roxana Lușneac.

Iată cum arată astrograma lui Liviu Dragnea în interpretarea Roxanei Luşneac. Specialistul în horoscop vedic a prezis, în 2014, că Simona Halep va ajunge numărul 1 mondial până în 2019!

„Scorpion cu ascendent în Săgetător, Liviu Dragnea are gândirea şi personalitatea sub semnul Balanţei. Deşi mulţi pot spune că şi fostul preşedinte, Traian Băsescu, este în aceeaşi zodie, combinaţia dintre ascendent şi semnul gândirii lui Liviu Dragnea este mult mai egocentristă şi lipsită de o bază stabilă ,,de pământ’’.

Ea conţine doar semne de apă, foc şi aer, iar asta se poate sesiza în faptul că politicianul nu creează empatie şi nu transmite credibilitate în rândul oamenilor. Acest aspect ar putea să fie corectat dacă Liviu Dragnea ar avea un consilier cu gândirea (poziţia lunii) într-o zodie de pamânt.

„În această iarnă, politicianul ar trebui să aibă grijă de sănătatea sa. Este posibil ca Liviu Dragnea să fi avut deja o serie de probleme reale de sănătate. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat, odată cu sfârşitul lunii decembrie ele vor apărea”, spune astrologul.

„În 2019, politicianul nu ar trebui să intre în dispute. Sunt de evitat până şi cele mici, care nu anunţă mari pericole, pentru că harta astrală nu este de partea sa. Ori la începutul anului, ori în lunile de vară, iunie-iulie-august, Liviu Dragnea va primi o lecţie karmică din partea destinului, a energiei personelor în faţa cărora a greşit. Lecţia karmică este arbitrată de Univers, nu de popor, iar Universul nu este selectiv şi nici nu poate fi înduplecat, deci va fi ceva corect.

Relaţiile de susţinere se destramă şi este posibil ca Liviu Dragnea să fie trădat chiar de persoane apropiate, de cele la care nu se aşteaptă. Când va fi trădat, politicianul se va victimiza şi va vorbi despre problemele sale de sănătate. Însă, de fiecare dată când va proceda în acest fel, el va avea parte de alte şi alte probleme reale”, a conchis Roxana Luşneac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri