Caută
Close this search box.

A omorât pe cineva şofând, a primit dreptul de a conduce şi a mai ucis pe cineva. Poliţiştii cer schimbarea legii!

a omorât

A omorât şofând şi conduce în continuare! Un şofer din judeţul Olt a lovit doi oameni cu maşina în mai puțin de o lună! Primul a și murit, dar şoferul a primit dreptul de a conduce încă două săptămâni. S-a urcat la volan şi a mai lovit un trecător. Localnicii sunt revoltați, dar polițiștii dau vina pe legislație.

În comuna Perieţi, spre finalul lunii decembrie, un bărbat a murit lovit de o maşină, la câţiva pași de casă. Omul plecase cu bicicleta la magazin şi nu s-a mai întors. A fost lovit de o maşină condusă de un tânăr, iar medicii nu l-au mai putut salva. Accidentul a şocat pe toată lumea.

Acum, localnicii comunei Perieţi sunt revoltaţi: tânărul care a provocat accidentul mortal s-a putut urca din nou la volan. Legal! Poliţiştii i-au emis o dovadă provizorie în decembrie, cu drept de a conduce.

Iar tânărul s-a urcat la volan şi, în Slatina, a dat cu maşina peste un tânăr, pe o trecere de pietoni. Victima a ajuns la spitalul din Craiova în comă. Polițiștii susțin că au făcut mai multe propuneri pentru modificarea legislației în vederea evitării unor astfel de situații.

Dovada provizorie care-i permite tânărului să circule expiră, dar el poate cere și obține de la procuror, ca și după primul accident, prelungirea dreptului de a se urca la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri