Caută
Close this search box.

Adrian Dohotaru, deputat independent de Cluj: „Florin Piersic e un actor mediocru”

florin piersic

Deputatul independent Adrian Dohotaru a reacţionat după ce Primăria Cluj a plătit 28.000 de euro, bani publici, pentru un spectacol în cinstea actorului Florin Piersic la împlinirea vârstei de 83 de ani.

“Acesta e Clujul după cortina propagandei. Ce se întâmplă cu cheltuielile publice e de un kitsch grotesc. Sper ca trei forțe politice noi să intre în Consiliul Local, să facă o majoritate, pentru ca banul public să fie cheltuit cu o mai mare responsabilitate.

Susțin revenirea cinematografului la denumirea de Cinema Republica. Florin Piersic este un actor mediocru, în fond, chiar dacă popular, actorii și regizorii tinerei generații fiind mult peste valoarea sa”, a scris Dohotaru pe Facebook.

Primăria Cluj-Napoca a organizat sâmbătă, în Cinematograful “Florin Piersic”, un eveniment omagial în cinstea actorului Florin Piersic care a împlinit 83 de ani. Costurile organizării evenimentului s-au ridicat la puțin peste 28.000 de euro.

“Având în vedere că artistul Florin Piersic împlinește 83 de ani, dorim să organizăm un eveniment omagial cultural-artistic deosebit, în data de 26 ianuarie, în Cinematograful «Florin Piersic», cu momente unice de teatru, operă și folclor.

Conform analizei cheltuielilor, bugetul solicitat pentru organizarea evenimentului aniversar cu actorul Florin Piersic este de 100.000 lei (cheltuieli legate de prestațiile artiștilor – onorariu, transport, cazare și masă), 5.000 de lei (costuri pentru sonorizare și lumini) și 25.000 lei – recepția”, se arăta în proiectul de hotărâre votat de consilierii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri