Fostul lider PSD şi premier Adrian Năstase se deckară „oarecum surprins că PSD-ul a renunţat atât de uşor la Corina Creţu”, care a decis să candideze la europarlamentare din partea partidului lui Victor Ponta, Pro România.

„Eu sunt oarecum surprins că PSD-ul a renunţat atât de uşor la Corina Creţu! O ştiu din 1990, ea a avut o traiectorie care a fost legată de PSD în cea mai mare măsură. Am impresia că au fost mai curând chestiuni de ordin personal şi de proastă gestiune a comunicării. În opinia mea, venirea Corinei Creţu la  partidul lui Victor Ponta, este un aspect negativ pentru PSD, este o pierdere pe mi-e greu să o cuantific”, a declarat Năstase pentru psnews.ro.

El a apreciat că aceasta „are şi notorietate, are şi favorabilitate, are şi relaţii foarte multe”.

Comisarul european Corina Creţu şi-a anunţat oficial, joi, candidatura din partea Pro România, partidul condus de Victor Ponta, la alegerile europarlamentare, ea precizând că rămâne social-democrată.

„Candidez pentru alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România, care are un proiect ambiţios de dezvoltare a României, cu oameni competenţi şi profesionişti. Am fost şi rămân o social-democrată europeană convinsă şi cred că singura şansă de dezvoltare a României este în interiorul unei Uniuni Europene puternice şi echitabile, unde ne trebuie aliaţi şi prieteni şi cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toţi”, a declarat Corina Creţu, la Cluj-Napoca.

Ea a precizat că, în ultimii ani, PSD a minimizat cât a putut munca şi eforturile Comisiei Europene, ale celor care au ajutat România din afară, lansând ”atacuri şi jigniri personale”.

1 COMENTARIU

  1. Nu va plângeți domn Bombonel. Când ai avut totul pe mană, plus o perioadă cand un „produs” al muncii tale (Ponta) la conducerea trebilor țării nu ai facut nimic. In prima fază erai foarte preocupat de afacerile personale, iar in a doua erai la un centru „de creație literară si de sorginte social-politică” care nu-ți permitea implicarea. Ceea ce faci acum se numește „imixtiune”, iar mata o prezinți ca „libertate de exprimare”. Lasă-ne să murim pe scut, cu toate ca unii dintre cei moșiți de tine in anii de guvernare si de prezidare a PSD, ne vor morți sub scut. Un scut care, deși e străin, pentru mulți dintre noi nu ne este „strein”. Românii au mai fost sub el in mai multe etape ale istoriei lor și credeau ca gata. Realitatea e ca „pleava si neghina, necurățate la timp, omoară totul in jurul lor, iar „animalele” mor ptr ca nu mai au ce paște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 8 =