Caută
Close this search box.

Aici se află aurul de la Tokyo

Reîncepe povestea magnifică a canotajului românesc:
PREGĂTIM MEDALIILE DE AUR MONDIAL DE ANUL ACESTA ȘI CELE DE AUR OLIMPIC DE LA ANUL !

Sunt 58 de minunați sportivi, 29 de fete și 29 de băieți, alaturi de care se află antrenorul federal Dorin Alupei, antrenorul coordonator Antonio Colamonici și ceilalți valoroși tehnicieni și membri ai corpului medical.
De ieri, loturile olimpice de canotaj, împreună cu cei mai buni de la tineret, sunt la pregătire, pe apă și în sală, în Italia, la Piediluco, pe celebrul lac cu același nume, acolo unde se află și sediul Centrului Național Italian de Canotaj.

Vremea este bună, iar pregătirilie se desfășoară din plin, atât pe apă, cât și pe uscat. Ele vor dura până pe 15 aprilie (cu o săptămână liberă între 17 și 24 februarie, când sportivii vor veni în țară), după care urmează participarea la Regata Memorial Paolo d’Aloja.

În 2018, lotul României s-a clasat pe locul 1 în clasamentul oficial, pe națiuni, la Campionatelor Europene de seniori, înaintea unor țări cu tradiție, forță și bază materială uriașe, precum Italia, Marea Britanie, Olanda, Franța, Croația și toate celelalte. Anul acesta, urmează Mondialele din Austria, iar la anul, în 2020, pe lângă CM și CE, vor fi Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aurul de la Tokyo se poate deja întrezări, lucind, în tabăra română de la Piediluco, lângă lacul cu același nume din Italia !

Mult succes în pregătiri și în întreg anul preolimpic 2019, tuturor canotorilor români !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri