Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru: Nu vă jucaţi cu OUG! Şi noi putem da în prima zi OUG să vă aruncăm pe toţi în puşcărie!

andrei caramitru

Andrei Caramitru, consultant economist, antreprenor și membru USR, a lansat un mesaj de avertisment la adresa Guvernului Dăncilă și a PSD să nu se joace cu ordonanțele de urgență pe teme juridice, ce ar putea afecta deciziile definitive date de judecători.

Înțeleg ca PSD vrea sa dea OUG-uri cu efecte juridice retroactive (ceea ce este clar neconstituțional) – ca să anuleze procese judecate in trecut și sa scape de condamnări date deja.

Vreau sa le zic clar : nu va jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional – de ce nu am da și noi un OUG retroactiv in prima zi de guvernare care sa anuleze tot ce ați făcut voi și să va și arunce in pușcărie imediat pe toți ? Ce ne-ar împiedica dacă exista precedent ? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV si ale Comisiei de la Veneția ? Așa scăpăm și de voi și rezolvam și toată legislația juridică rapid (ca nu o sa mai aibă cine sa o blocheze – veți fi toți la Rahova și Jilava).

Așa că gândiți-vă bine ce faceți !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri