Caută
Close this search box.

Antena 3 îl demască pe Guy Verhofstadt pentru că ar fi prieten cu George Soros

Antena 3

Antena 3 a lansat un atac dur la adresa liderului europarlamentarilor ALDE, Guy Verhofstadt, cel care îi criticase în plenul Parlamentului European pe Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu.

Antena 3 a prezentat o fotografie în care Verhofstadt apare alături de George Soros și a început o narațiune despre presupusele lui legături cu statul paralel finanțat de Soros.

Verhofstadt, până de curând un aliat fidel al lui Tăriceanu, l-a criticat dur pe acesta într-un discurs din Parlamentul European. Verhofstadt a spus că ”Tăriceanu mi-a promis că Guvernul României va respecta întru totul recomandările Comisiei de la Veneția… Promisiunea nu a fost respectată… Cu asemenea parteneri, grupul meu politic, întreaga familie liberală nu vom merge la alegeri”.

”Dimpotrivă, ne vom întovărăși cu toate forțele noi, curate și democratice care vor să stopeze corupția, care vor să curețe țara și care vor să stopeze abuzul de putere al fostului serviciu secret, serviciul secret al lui Ceaușescu, Iliescu, Băsescu”, a mai spus liderul ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri