Caută
Close this search box.

Atentat cu bombă în Siria a ucis o persoană și a rănit alte 14

O bombă detonată marți într-o mașină în orașul sirian Latakia a ucis o persoană și a rănit alte 14, a informat mass-media din Siria citată de Reuters.

Înregistrările efectuate de postul de știri de stat, al-Ikhbariya, arătă un grup mare de oameni ce mișunau pe o stradă, iar corpurile victimelor erau împrăștiate pe pământ.

Deși președintele Bashar al-Assad și-a redobândit controlul asupra a mai mult de jumătate din Siria, atacatorii continuă să lovească periodic în orașe pe care acesta le controlează cu atentate sinucigașe și bombardamente auto.

Agenția de știri de stat SANA a citat șeful departamentului de sănătate Latakia spunând că o „explozie teroristă” a ucis un civil și rănit 14 persoane. SANA a spus anterior că persoana ucisă era șoferul vehiculului, un minivan Suzuki, care a explodat în districtul Sahat al-Hamam. Aceasta a raportat că autoritățile au demontat un alt dispozitiv exploziv în aceeași locație înainte de această explozie letală.

Latakia, aflată pe coasta mediteraneană, a rămas în mâinile guvernului în cei opt ani de război civil din Siria, evitând luptele care au provocat daune masive și victime în majoritatea orașelor mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri