Caută
Close this search box.

Atitudine ciudată a poliției engleze. Fiul teroristului Abu Hamza a fost arestat în cazul uciderii lui Tudor Simionov, dar n-ar avea … nicio legătură cu românul !

Tânărul de 26 de ani arestat în cadrul anchetei privind asasinarea românului Tudir Simionov, la Londra, chiar în noaptea de Anul Nou – așa cum MagnaNews a relatat – este fiul cunoscutului terorist Abu Hamza, a anunțat, joi, MailOnline.

Potrivit dailymail.co.uk, Imran Mostafa Kamel este fiul lui Abu Hamza, un pastor radicalizat, care a primit două condamnări pe viață, în SUA, fiind acuzat că a răpit 16 turiști în Yemen.

Imran Mostafa Kamel, care locuiește în Ealing, Londra, a fost dus în fața Tribunalului din Westminster, unde a avut loc o scurtă audiere.

Procurorul Matthew Barraclough i-a spus judecătorului Michael Snow că acest caz este mult prea serios pentru a fi audiat într-o curte inferioară și trebuie dus în fața Curții Penale din Anglia (Old Bailey).

Imran Mostafa Kamel este în continuare reținut, în închisoarea Wandsworth. Va apărea din nou în fața instanței pe 31 ianuarie.

Kamel a fost arestat miercuri, în ancheta privind uciderea românului Tudor Simionov în fața unei reședințe din Park Lane, Londra, pe 1 ianuarie 2019.

Inițial, TOT POLIȚIA LONDONEZĂ A FOST ACEEA CARE A AFIRMAT CĂ UCIGAȘUL ROMÂNULUI AR AVEA 26 DE ANI ȘI CĂ L-A ÎMPUȘCAT PE ACESTA DE LA MICĂ DISTANȚĂ.

Tânărul de 26 de ani este acuzat în prezent de posesia unei arme de foc cu intenția de a provoca teama și posesia unei arme de foc, deși avea interdicție pe viață.

În mod mai mult decât bizar, Poliția Metropolitană precizează, însă, acum, după reținerea suspectului – care avea exact 26 de ani, cum se estimase – și după identificarea lui, că acuzațiile ce i s-au adus lui Imran Mostafa Kamel nu au legătură directă cu moartea românului Tudor Simionov (33 de ani) sau cu rănirea celorlalte trei persoane în urma atacului din Park Lane, Westminster. Dar atunci cu ce ar putea avea legătură, să fim iertați: cu Papa Francisc ???!!

Ba mai mjlt, se spune că nicio armă de foc nu ar fi fost descărcată în timpul incidentului !

Tudor Simionov (33 de ani) a practicat în România artele marțiale și canotajul, doar la tineret, iar mai târziu la old-boys, cucerind o medalie de bronz la Europenele de ergometru din 2017, rezervate celor care au ieșit din activitatea competițională (old-boys). A studiat o vreme Arhitectura la București, iar apoi a abslvit Marketing-ul la ASE. La Londra se angajase ca body-guard și dorea să continue cu un masterat în economie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri