Caută
Close this search box.

Avertisment greu către Iohannis. Lupta pentru prezidențiale va fi extrem de dificilă: Dragnea are o extraordinară mașinărie mediatică și de partid

iohannis

Jurnalista Andreea Pora sustine ca anul 2019 este esential, mentionand ca alegerile europarlamentare si prezidentiale vor stabili VIITORUL Romaniei. Pora avertizeaza ca va fi o campanie prezidentială considerabil mai grea decat este vazuta de la Cotroceni, daca principalul contracandidat va fi Liviu Dragnea.

„Campania va fi mai grea decât crede și decât se vede din spatele gardurilor Cotroceniului. Dragnea are în mână o extraordinară mașinărie mediatică și de partid, are măririle de salarii și pensii și mai toate instituțiile statului la purtător. Inclusiv pe cele care ar putea impiedica frauda. Plus că îl mai are pe Tăriceanu, individul mereu dispus să joace rolul de iepure. Dacă, în 2014, Tăriceanu a obținut la prezidențiale 5,83%, între timp lucrurile s-au schimbat, acum în sondaje are undeva în jur de 25%. E clar că pe hârtie ia de la Dragnea, dar în realitatea alegerilor, fără mașinăria PSD, nu va obține mai mult de 10%. Ar putea fi însă acele procente care l-ar putea scoate învingător pe Dragnea în turul doi. Mai circulă informația că Dragnea & Dâncu pregătesc un iepuraș pentru zona Ardealului, care să rupă din voturile pentru Iohannis – nimeni altul decât academicianul naționalist Ioan Aurel Pop.

Dar adevărata piatră de încercare va fi gestionarea situației de după o eventuală victorie la prezidențiale. Scenariul de coșmar este cel din 2016, când PNL și Iohannis au reușit într-un singur an să facă praf rezultatul de la prezidențiale și să piardă parlamentarele la fel de zdrobitor. Până la urmă, PSD e obișnuit să nu aibă președinte, dar să conducă țara. E ceea ce face Dragnea de doi ani”, a scris Pora.

Un răspuns

  1. Poate avea Poporul nu-i mai da crezare si stiu care sunt cei care-i suflă undeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri