Caută
Close this search box.

Avocatul lui Trump admite posibilitatea coluziunii personalului acestuia cu Rusia

În același timp, Rudolph Giuliani neagă categoric participarea președintelui SUA la o astfel de conspirație, informează TASS.

Avocatul președintelui american, Rudolh Giuliani, nu poate garanta că cineva din sediul central al echipei lui Donald Trump nu a ajuns la un acord cu Rusia în timpul campaniei electorale din 2016. „N-am spus niciodată că nu există nici o coluziune cu sediul central sau cu oameni din sediul central”, a declarat miercuri avocatul șefului statului, răspunzând la o întrebare relevantă pentru CNN. „Am vorbit despre președintele Statelor Unite. Nu există nici o dovadă că președintele Statelor Unite a comis acea singură crimă despre care vorbești intrând în colaborare cu rușii pentru a sparge (computerele) Comitetului Național al Partidului Democrat”, a adăugat Giuliani.

Procurorul special Robert Muller efectuează o investigație privind acuzațiile de presupuse încercări ale autorităților ruse de a influența alegerile prezidențiale din 2016 din SUA. Trump și asistenții săi au respins în mod repetat suspiciunile legate de contactele ilegale cu oficialii ruși în timpul campaniei electorale. De asemenea, Moscova a negat de multe ori acuzațiile de încercări de a influența cursul alegerilor americane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri