Caută
Close this search box.

Bilanțul dezastrului din București: Sute de copaci au căzut din cauza ploii înghețate, peste 200 de mașini avariate și două persoane rănite. Urgențele au gestionat 1800 de cazuri

bucuresti-arbori-cazuti

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au intervenit la peste 1.800 de situaţii de urgenţă cauzate de polei. Peste 220 de maşini au fost avariate, potrivit datelor furnizate duminică de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

”Până la ora 17.00 au fost gestionate 960 de cazuri, 890 în București și 70 în Ilfov. Au fost peste 120 de auto avariate. În curs de soluționare sunt 800 de solicitări”, arată datele actualizate ale ISU București-Ilfov, potrivit Mediafax.
Primăriile de sector și Primăria Capitalei încă nu au o situație centralizată.
Două persoane au fost rănite până la această oră de copaci căzuți.
O femeie în vârstă de 44 de ani a fost lovită de un copac în cădere, pe strada Jean Steriadi din sectorul 3 al Capitalei. Persoana rănită a fost transportată la spital cu un traumatism cranian cu plagă, precum și cu un traumatism toracic.
Un bărbat de 32 de ani a fost rănit grav de un copac căzut în Sectorul 6 al Capitalei. Acesta a fost transportat în stare de inconștiență la Spitalul Elias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri